Profil

Firmaet blev i 1920 stiftet af Niels Poulsen Sørensen, og med mere end 80 år i branchen, er N.P. Sørensen Malerforretning A/S i dag et af Haderslevs ældste malerfirmaer.
 
Firmaet blev i 1993 overtaget af Jacob Sørensen, efter hans far Niels Aage Sørensen, og Jacob er således 3. generation i familiefirmaet. Jacob Sørensen er idag hovedaktionær og daglig leder.
 
Firmaet beskæftiger i gennemsnit 14 malersvende og 2 lærlinge. Herudover er der 1 medarbejder på kontoret.
 
Alt malerarbejde, der udføres af N.P. Sørensen Malerforretning A/S, er i fuld overensstemmelse med krav og specifikationer stillet af arkitekter, bygherrer, ejere og brugere. Herved sikres en optimal aftale og kvalitet i et farverigt samspil.
 
Arbejdsopgaverne hentes bl.a. fra en fast kreds af gode kunder eller fra diverse licitationer.
 
Foruden de traditionelle maleropgaver, har malerfirmaet specialiseret sig i renovering og vedligeholdelse af gamle bygninger. I den forbindelse kan nævnes at firmaet igennem tiderne har udført en stor del af renoveringsarbejdet i de gamle kvarterer i Haderslevs bymidte.
 
Kort fortalt har N.P. Sørensen over 80 års erfaring med farver, og lige så lang erfaring med kundepleje, og solidt håndværk. Du kan derfor være sikker på at få god kvalitet, både i forhold til udførelsen af malerarbejdet, samt i forhold til de produkter der anvendes ved selve malerarbejdet.

N.P. Sørensen Malerforretning A/S
Bygnaf 4
6100 Haderslev

© 2018 by N.P. Sørensen Malerforretning A/S.
All rights reserved.
Phone: 74 52 29 81
Mobile: 40 50 29 81
annette@npsoerensen.dk
jacob@npsoerensen.dk

Programmeret og hosted af nordicweb